Home   Remedial teaching spelling:

Remedial teaching spelling:

remedial teaching spelling

Unique Child
Remedial teaching spelling

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende methodes om kinderen te leren spellen, afhankelijk van het basisprobleem (dyslexie, auditieve verwerkingsproblemen of bijvoorbeeld beelddenken) kiezen we voor een passend programma. Tijdens de lessen “remedial teaching spelling” gebruik ik woordbeeldtrainer, ik bied de methode Taal in Blokjes en een lees-en spellingtraining voor beelddenkers middels onder andere de methode Pi-Spello.

Om het basisprobleem te achterhalen kan ik een uitgebreid spellingonderzoek afnemen. U krijgt daar een uitgebreid verslag van en dit zal met u en eventueel de school besproken worden. In het verslag staan ook tips en adviezen en er wordt bekeken hoe ik uw kind kan helpen. 

Remedial teaching spelling:

Voor meer informatie over het Spellingonderzoek, klik hier.

Voor meer informatie over Woordbeeldtrainer, klik hier.

Voor meer informatie over Taal in Blokjes, klik hier.

Voor meer informatie over Pi-Spello, klik hier.