Home   Opleidingen

Opleidingen

OpleidingenMet mijn praktijk Unique Child help ik heel veel kinderen succesvol. Omdat ik graag wil dat er zoveel mogelijk kinderen geholpen worden door naar de basis van het probleem te kijken heb ik eind 2015 Breincentrum opgezet. Een opleidingscentrum om mijn kennis en die van collega’s uit binnen en buitenland over te kunnen dragen.
Bij Breincentrum kun je diverse opleidingen volgen die met het “Brein” te maken hebben.

Alle opleidingen geven inzicht in de basis van het fundament van een kind. Wil je meer lezen? Lees dan verder op de website van Breincentrum:  www.breincentrum.com

Ben je leerkracht, intern begeleider, RT’er, othopedagoog, logopedist of psycholoog en ook zo enthousiast geworden over de cursussen van het CNLS en Breincentrum?
Werk je met kinderen en wil je weten hoe je vanaf de basis kunt werken aan leer- en gedragsproblemen?
Grijp dan nu je kans. De inschrijving voor de Jaaropleiding 2017 om NLSspecialist te worden is geopend. Download Folder-jaaropleiding-okt2017

Tevens geeft Unique Child ook op aanvraag lezingen op scholen, kinderdagverblijven of consultatiebureaus.

Je kunt de ingrediënten van de appeltaart uit het filmpje hierboven, vergelijken met het fundament van een huis.

Dat fundament moet heel stevig zijn voor je in groep 3 leert rekenen, lezen en spellen.
De ingrediënten moeten in de juiste volgorde zijn toegevoegd en goed zijn doorlopen.

Mist er 1 ingrediënt dan is de smaak uit balans. Of anders gezegd, als deze basis niet stevig is, dan zal je huis een keer instorten.

Zodra hetOpleidingen duidelijk is welke bouwsteen extra aandacht nodig heeft, kunnen oefeningen worden gedaan om het verder te ontwikkelen.

Leren begint dus bij een goed fundament!
En dat doen we bij Unique Child!