Home   Opleidingen

Opleidingen

Opleidingen voor leerkrachtenMet mijn praktijk Unique Child help ik heel veel kinderen succesvol. Omdat ik graag wil dat er zoveel mogelijk kinderen geholpen worden door naar de basis van het probleem te kijken heb ik eind 2015 Breincentrum opgezet. Een opleidingscentrum om mijn kennis en die van collega’s uit binnen en buitenland over te kunnen dragen.
Bij Breincentrum kun je diverse opleidingen volgen die met het “Brein” te maken hebben.

Opleidingen voor leerkrachtenAlle opleidingen geven inzicht in de basis van het fundament van een kind. Wil je meer lezen? Lees dan verder op de website van Breincentrum:  www.breincentrum.com

Ben je leerkracht, intern begeleider, hulpverlener in de zorg, werk je bij een kinderdagverblijf, RT’er, othopedagoog, logopedist of psycholoog en ook zo enthousiast geworden over de cursussen van Breincentrum?
Werk je met kinderen en wil je weten hoe je vanaf de basis kunt werken aan leer- en gedragsproblemen?
Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de complete Opleiding psychomotorisch leer- en gedragsspecialist. Klik hier voor meer informatie. Of schrijf je in voor één van de losse modulen. Klik hier voor meer informatie. 

Tevens geeft Unique Child ook op aanvraag lezingen op scholen, kinderdagverblijven of consultatiebureaus.

Je kunt de ingrediënten van de appeltaart uit het filmpje hierboven, vergelijken met het fundament van een huis.

Dat fundament moet heel stevig zijn voor je in groep 3 leert rekenen, lezen en spellen.
De ingrediënten moeten in de juiste volgorde zijn toegevoegd en goed zijn doorlopen.

Ontbreekt er 1 ingrediënt dan is de smaak uit balans. Of anders gezegd, als deze basis niet stevig is, dan zal je huis een keer instorten.

Zodra hetOpleidingen voor leerkrachten duidelijk is welke bouwsteen extra aandacht nodig heeft, kunnen oefeningen worden gedaan om het verder te ontwikkelen.

Leren begint dus bij een goed fundament!
En dat doen we bij Unique Child!