Home   Janne Bolte

Janne Bolte

Mijn naam is Janne Bolte. Ik heb een aantal jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Vervolgens heb ik een jaar pedagogiek gestudeerd en aansluitend de opleiding Master Special Educational Needs met goed gevolg afgerond. De afgelopen jaren ben ik naast moeder van drie kinderen, ook als huiswerkbegeleider werkzaam geweest.

Vanuit mijn achtergrond bekeek ik leer- en ontwikkelingsproblemen bij kinderen erg eenzijdig en schools. Ik had enkel geleerd om lesstof op een andere manier aan te bieden en op deze manier extra met kinderen te oefenen. Helaas bleek dit regelmatig niet voldoende te zijn en dat frustreerde me enorm. Ik vind het prachtig om kinderen te zien groeien. In hun zelfvertrouwen, persoonlijkheid en leercapaciteit.

Fleur heeft mijn ogen geopend voor een hele nieuwe benadering van leer- en gedragsproblemen. Na de enthousiaste verhalen uit haar praktijk en het volgen van verschillende cursussen op het gebied van reflexintegratie en de NLSmethode van Breincentrum, ben ik overtuigd van deze aanpak. Nu kan ik eindelijk ook de kinderen helpen die ondanks hun eigen inzet en de extra inzet van ouders, school en externe begeleiders vast zijn gelopen.

Ik blijf me met plezier verder ontwikkelen en bijscholen, zodat ik nog meer kinderen op weg kan helpen bij een gelukkige schoolloopbaan.